Effect of Thermal Exposure on Structure of the Ultrafine-GrainedZr-1Nb Alloy / E. N. Stepanova [et al.]

Уровень набора: (RuTPU)RU\TPU\network\2008, IOP Conference Series: Materials Science and EngineeringАльтернативный автор-лицо: Stepanova, E. N., physicist, Associate Professor of Tomsk Polytechnic University, Candidate of technical sciences, 1981-, Ekaterina Nikolaevna;Grabovetskaya, G. P.;Mishin, I. P.;Bulynko, D. Yu.;Dubrovskaya, A. S.Коллективный автор (вторичный): Национальный исследовательский Томский политехнический университет (ТПУ), Физико-технический институт (ФТИ), Кафедра общей физики (ОФ)Язык: английский.Серия: Physical and chemical phenomena in inorganic materials in radiation, electrical and thermal fieldsРезюме или реферат: Effect of annealing at temperature range of 573–823 K on stability of the ultrafine-grained structure of the Zr-1wt.%Nb alloy was studied by methods of transmission electron microscopy. Growth kinetics of grain–subgrain structure elements of alloy was investigated..Примечания о наличии в документе библиографии/указателя: [References: 7 tit.].Тематика: электронный ресурс | труды учёных ТПУ | термические воздействия | структуры | сплавы | отжиг | просвечивающая электронная микроскопия | структурные элементы Ресурсы он-лайн:Щелкните здесь для доступа в онлайн | Щелкните здесь для доступа в онлайн
Тэги из этой библиотеки: Нет тэгов из этой библиотеки для этого заглавия. Авторизуйтесь, чтобы добавить теги.
Оценка
    Средний рейтинг: 0.0 (0 голосов)
Нет реальных экземпляров для этой записи

Title screen

[References: 7 tit.]

Effect of annealing at temperature range of 573–823 K on stability of the ultrafine-grained structure of the Zr-1wt.%Nb alloy was studied by methods of transmission electron microscopy. Growth kinetics of grain–subgrain structure elements of alloy was investigated.

Для данного заглавия нет комментариев.

оставить комментарий.