Optimization of the Voltammetric Determination of Arsenic in Foodstuffs / E. A. Zakharova, V. I. Deryabina, G. B. Slepchenko

Уровень набора: Journal of Analytical ChemistryОсновной Автор-лицо: Zakharova, E. A., chemist, senior research fellow at the Tomsk Polytechnic University, candidate of chemical Sciences, 1938-, Elsa ArminanaАльтернативный автор-лицо: Deryabina, V. I., Chemist, Engineer of Tomsk Polytechnic University, Candidate of chemical sciences, 1963-, Valentina Ivanovna;Slepchenko, G. B., Chemist, Professor of Tomsk Polytechnic University, Doctor of chemical sciences, 1956-, Galina BorisovnaЯзык: английский.Страна: .Резюме или реферат: With the aim of simplifying and accelerating the voltammetric analysis of foodstuffs, it is proposed that ultrasound be used in the acid digestion of samples, voltammograms be recorded without removing oxygen, to determine arsenic(III) be determined directly in salts and food supplements soluble in the supporting electrolyte, and arsenic be distilled off. Sample preparation with the distillation of arsenic trichloride from the sample solution is an alternative to wet and dry ashing in the analysis of all type of foodstuffs and various waters..Примечания о наличии в документе библиографии/указателя: [References: p. 507 (20 tit.)].Аудитория: .Тематика: труды учёных ТПУ | электронный ресурс | вольтамперометрия | пищевые продукты | ультразвук | растворы | мышьяк | соли | определение Ресурсы он-лайн:Щелкните здесь для доступа в онлайн
Тэги из этой библиотеки: Нет тэгов из этой библиотеки для этого заглавия. Авторизуйтесь, чтобы добавить теги.
Оценка
    Средний рейтинг: 0.0 (0 голосов)
Нет реальных экземпляров для этой записи

Title screen

[References: p. 507 (20 tit.)]

With the aim of simplifying and accelerating the voltammetric analysis of foodstuffs, it is proposed that ultrasound be used in the acid digestion of samples, voltammograms be recorded without removing oxygen, to determine arsenic(III) be determined directly in salts and food supplements soluble in the supporting electrolyte, and arsenic be distilled off. Sample preparation with the distillation of arsenic trichloride from the sample solution is an alternative to wet and dry ashing in the analysis of all type of foodstuffs and various waters.

Для данного заглавия нет комментариев.

оставить комментарий.