000 01220nam0a2200409 4500
001 140837
005 20231029185041.0
010 _a0854045767
035 _a(RuTPU)RU\TPU\book\152599
090 _a140837
100 _a20080710d2006 k y0engy50 ba
101 0 _aeng
102 _aGB
105 _aa z 001zy
200 1 _aTrace Element Analysis of Food Diet
_fN. K. Aras, O. Y. Ataman
210 _aCambridge
_cRSC Publishing
_d2006
215 _a344 p.
_cil.
225 1 _aRSC Food Analysis Monographs
320 _aReferences: p. 304-335.
320 _aIndex: p. 336-344.
610 1 _aсанитария
610 1 _aпища
610 1 _aпищевая промышленность
610 1 _aмикроэлементы
610 1 _aхимический анализ
610 1 _aхимический состав
610 1 _aпищевые продукты
610 1 _aконтроль
610 1 _aанглийский язык
610 1 _aкачество
675 _a614.3
_v3
675 _a664
_v3
700 1 _aAras
_bN. K.
_gNamik K.
701 1 _aAtaman
_bO. Y.
_gO. Yavuz
801 1 _aRU
_b63413507
_c20080710
_gPSBO
801 2 _aRU
_b63413507
_c20130614
_gPSBO
942 _cBK