000 | 01220nam0a2200409 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 140837 | ||
005 | 20231029185041.0 | ||
010 | _a0854045767 | ||
035 | _a(RuTPU)RU\TPU\book\152599 | ||
090 | _a140837 | ||
100 | _a20080710d2006 k y0engy50 ba | ||
101 | 0 | _aeng | |
102 | _aGB | ||
105 | _aa z 001zy | ||
200 | 1 |
_aTrace Element Analysis of Food Diet _fN. K. Aras, O. Y. Ataman |
|
210 |
_aCambridge _cRSC Publishing _d2006 |
||
215 |
_a344 p. _cil. |
||
225 | 1 | _aRSC Food Analysis Monographs | |
320 | _aReferences: p. 304-335. | ||
320 | _aIndex: p. 336-344. | ||
610 | 1 | _aсанитария | |
610 | 1 | _aпища | |
610 | 1 | _aпищевая промышленность | |
610 | 1 | _aмикроэлементы | |
610 | 1 | _aхимический анализ | |
610 | 1 | _aхимический состав | |
610 | 1 | _aпищевые продукты | |
610 | 1 | _aконтроль | |
610 | 1 | _aанглийский язык | |
610 | 1 | _aкачество | |
675 |
_a614.3 _v3 |
||
675 |
_a664 _v3 |
||
700 | 1 |
_aAras _bN. K. _gNamik K. |
|
701 | 1 |
_aAtaman _bO. Y. _gO. Yavuz |
|
801 | 1 |
_aRU _b63413507 _c20080710 _gPSBO |
|
801 | 2 |
_aRU _b63413507 _c20130614 _gPSBO |
|
942 | _cBK |